Parketvloeren

Parketvloeren zijn mooi, warm en stijlvol. Omdat hout een duurzaam materiaal is met een natuurlijk karakter zijn parketvloeren de laatste jaren weer enorm populair. Jadoul is the place-to-be voor degelijke parketvloeren in de meest uiteenlopende stijlen en houtsoorten. En dat zowel voor particuliere klanten als voor bouwfirma’s, aannemers, schrijnwerkers…

Meer dan 100 jaar vakmanschap

Sinds 1911 biedt Jadoul ongeëvenaard vakmanschap in parketvloeren. Wij verzorgen zowel de plaatsing als de afwerking van uw vloer, met een breed assortiment aan houtsoorten, legpatronen en afwerkingsvormen. Onze hoogwaardige, duurzame houtselectie garandeert een verfijnde afwerking. Jadoul parketvloeren combineren natuurlijke schoonheid met hoogwaardig comfort voor uw huis.

Neem contact op

Top kwaliteit:
voor iedereen

Jadoul biedt een ruime keuze aan zorgvuldig geselecteerde houtsoorten, afwerkingen en legpatronen. Onze parketvloeren brengen de natuur in huis en geven elk interieur een elegante, verfijnde uitstraling.
Parket van Jadoul staat voor duurzame schoonheid en hoogwaardig comfort. Een tijdloze vloer die u en toekomstige generaties zal bekoren.

Vraag een offerte

Renovatie
& onderhoud

Als meester parqueteur sinds 1911 is Jadoul uw ideale partner voor zowel de renovatie als het onderhoud van parketvloeren. Met onze uitgebreide expertise en jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat uw parket er altijd op zijn best uitziet.

Waarom kiezen voor Jadoul?

Onze vakmensen beschikken over de kennis en vaardigheden om elk parketproject succesvol af te ronden. Daarbij maken we uitsluitend gebruik van de beste materialen en technieken, zodat uw parket er weer als nieuw uitziet. Sinds 1911 hebben we een sterke reputatie opgebouwd in de parketbranche, wat ons een betrouwbare partner maakt voor de renovatie en het onderhoud van uw parketvloer.

Nieuwe parketvloer

Parket is een prachtig en duurzaam materiaal. Zelfs bij waterschade, diepe krassen of overgeschilderde planken kan parket in enkele stappen weer worden omgetoverd tot een prachtige vloer. Bent u geïnteresseerd? Neem contact op met onze vakmensen voor advies of een vrijblijvende offerte.

Onderhoud

Voor een langdurige schoonheid en duurzaamheid van uw parketvloer is regelmatig onderhoud essentieel. Jadoul biedt deskundig advies en professionele diensten om ervoor te zorgen dat uw parketvloer in topconditie blijft.

Ontdek de tijdloze schoonheid
van Jadoul parketvloeren

Bent u klaar om uw interieur naar een hoger niveau te tillen? Laat u inspireren door ons vakmanschap en de ongeëvenaarde kwaliteit van onze parketvloeren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis adviesgesprek of een vrijblijvende offerte.