{!{wpv-view name=’mededelingen’}!}

ADO Parketvloeren wordt Jadoul 

Albafloors logo

ADO PARKETVLOEREN stamt uit de activiteiten van de firma Algemene Dienst Onderhoud (ADO), die vanaf 1956 actief was vanuit de Kasteelpleinstraat te Antwerpen.

Het was een bedrijf actief met meer dan 100 personen in het reinigen, onderhouden en poetsen. Als onderdeel van de activiteiten kwam het onderhoud van eiken parket en andere daarbij.

Het onderhoud en renoveren van parket leidde eveneens tot het plaatsen van nieuwe eiken en andere parketvloeren. Einde 1993 werden de parket activiteiten overgenomen door de groep Vercammen / Main d’Or van de heer Mertens Dirk (ex De Boer Waterproofing ).  ADO verhuisde zijn toonzaal en magazijn naar Kontich, Veldkant in 2013 en zette van daaruit zijn activiteiten verder.

Midden 2018 werden alle activiteiten van ADO Parketvloeren overgenomen door de firma JADOUL N.V. Er werd begin december 2018 een nieuwe toonzaal geopend in Antwerpen op adres Vlaamsekaai 28 en zo worden de activiteiten van ADO opnieuw vanuit het centrum van de stad Antwerpen geleid.

Zo is ADO Parketvloeren opnieuw thuis in Antwerpen.

Volg ons via Sociale Media

Beste klanten,
 
Op basis van het advies van onze overheid inzake de algemene gezondheid, zijn we genoodzaakt om onze showroom te sluiten.
Wij blijven echter wel beschikbaar via mail en op afspraak.
Hierbij houden wij uiteraard rekening met de regels omtrent ‘social distancing’.
Onze firma staat tot uw dienst voor het bespreken van uw projecten.
Ons magazijn en onze plaatsingsdienst werkt verder waarbij we ook de gepaste maatregelen nemen inzake hygiëne.
U kan afspraken maken per telefoon of per e-mail.
U vindt onze contactgegevens hier terug